Przejdź do strony Gobarto

Wędliny Gobarto wyróżniają się spośród konkurencji najwyższą jakością, szlachetnym, tradycyjnym smakiem i wyglądem. Produkujemy je z mięsa pochodzącego z czystych ekologicznie terenów północnego Mazowsza. Swój charakterystyczny smak i soczystość zawdzięczają doskonałej jakości najlepszego polskiego surowca, dodatku naturalnych przypraw i unikalnemu, tradycyjnemu procesowi produkcji, w którym ostatecznego efektu dopełnia wędzenie aromatycznym dymem olchowym.

Dbamy o to, by wędliny Gobarto były nie tylko smaczne, ale i zdrowe. Ich skład to przede wszystkim mięso. Produkujemy je z wysokiej jakości polskiej wieprzowiny. Wędliny przygotowujemy według tradycyjnych receptur przy zachowaniu nowoczesnych, międzynarodowych standardów produkcji. Wszystko to sprawia, że nasze wyroby są kruche, smakowite i soczyste.

W różnorodnej ofercie marki nawet najbardziej wymagający smakosze znajdą coś dla siebie. Są w niej delikatne szynki i polędwice, wyraziste salcesony, kiełbasy, kabanosy oraz wieprzowe wędliny długodojrzewające.

Marka Gobarto została nagrodzona Laurem Konsumenta ODKRYCIE ROKU 2012.